Agentia Zoom Imobiliare din Cluj-Napoca va pune la dispozitie anunturi imobiliare din intreg judetul Cluj dar si servicii complete de evaluari imobiliare, vanzari, cumparari si inchirieri de imobile.

Echipa noastra ofera in primul rand seriozitate dar si experienta in acest domeniu, iar relatiile cu clientii sunt primordiale pentru succesul companiei, dand dovada de respect si incredere reciproca.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora reprezinta recomandarea companiei. De asemenea promovam principiile unei piete imobiliare ideale, bazata pe norme de conduita si o ridicata tinuta morala, profesionalism si etica in afaceri.
 
Toate aceste calitati fac parte din conceptul care a stat la baza crearii acestei companii, fapt pentru care suntem atenti la dorintele tale si ne dorim sa iti oferim tot ce e mai bun.
 

Prin munca, seriozitate si perseverenta am reusit sa pozitionam compania pe un trend crescator intr-un timp foarte scurt, ceea ce denota dorinta noastra de afirmare.

Ne caracterizeaza promtitudinea, respectul si profesionalismul, motiv pentru care reusim sa onoram chiar si cerintele celor mai exigenti clienti care ne trec pragul sau ne cer ajutorul deoarece alte agentii nu isi onoreaza promisiunile.

 

Punem accent pe oameni, valori si principii, ceea ce ne face sa fim speciali: 

 

Seriozitate

Procesul de desfasurare al unei tranzactii realizate corect si complet este bazat pe seriozitate si transparenta.

Increderea intre partile implicate este foarte importanta, de aceea sustinem aceasta valoare. De asemenea, increderea in cadrul echipei este foarte importanta. Ne bazam unii pe ceilalti.

 

Corectitudine

Ne place ceea ce facem, de aceea respectam piata si clientii. Scoatem la timp ofertele care nu mai sunt de actualitate, fapt pentru care aratam tuturor ca nu folosim "carlige" pentru a atrage potentiali clienti. Preferam sa fim corecti si sa respectam conduita, deoarece nici noua nu ne-ar placea sa fim prinsi in astfel de situatii.

 

Sprijin

Suntem atenti la dorintele fiecarui client. Suntem corecti, empatici si actionam cinstit, punand pret pe oamenii cu care lucram, astfel primind doar feedback-uri bune, ceea ce ne face sa fim perceputi drept cei mai buni agenti de pe piata clujeana.

 

 3 motive pentru care ai alege agentia noastra:

 

 • Suntem "Atenti la dorintele tale!"  si muncim cu drag pentru tine;
 • Ne gasesti peste tot: avem parteneriate cu cele mai bune site-uri de profil unde se promoveaza toate proprietatile;
 • Avem cei mai buni agenti: isi iubesc munca, stiu sa negocieze in favoarea ta, sunt pregatiti pentru orice provocare si stiu sa faca fata cu brio oricarei situatii dificile.

 

Si daca tot suntem profesionisti, iti oferim:

 • Atentie la nevoile si dorintele tale in privinta proprietatilor
 • Promptitudine in realizarea tranzactiilor
 • Diminuarea costurilor personale (noi ne ocupam de promovarea proprietatii tale GRATUIT)
 • Servicii de consultanta juridica
 • Noi ne ocupam de tot. Tu doar trebuie sa ne spui ce iti doresti. Nu mai pierzi timpul peste tot sa cauti singur anumite proprietati.
 • Nu ai timp sa mergi sa vezi proprietati. Nu e nimic! Noi selectam dinainte ce ti se potriveste si ne alocam un timp minim pentru a le viziona. Mergem direct la sigur. Simplu!
 • Siguranta datelor cu caracter personal dar si a tranzactiei realizate
 • Reducerea timpului de vanzare/cumparare a imobilelor
 • Consilierea cu privire la corectitudinea pretului de pe piata si evaluarea imobilului
 • Selectarea atenta a clientilor/proprietatilor potrivite
 • Consultanta pe tot parcursul tranzactiei pana la finalizare

 

 
Suntem o echipa tanara, unita si creativa.
 
Cu stima,
Echipa Zoom Imobiliare