Zoom Imobiliare isi mareste echipa!

Posturi disponibile:

 

Consilier imobiliar (cu sau fara experienta)

 

CERINTE:

Incredere, transparenta, onestitate, spirit de echipa, respect fata de colegi si clienti si orientarea catre client sunt cateva dintre aspectele pe care punem noi accent. 

 Trebuie sa ai capacitatea de automotivare (deoarece un angajat care detine acest atu nu are nevoie sa fie stimulat, presat sau verificat daca isi indeplineste sarcinile), adaptare (intrucat este imperios necesar ca atunci cand patrunzi intr-o echipa deja definita sa te adaptezi usor stilului de lucru, cerintelor si regulilor din interiorul companiei), responsabilitate (trebuie sa cunosti momentele cand trebuie sa preiei initiativa, sa te ocupi zilnic strict de ceea ce trebuie sa indeplinesti, sa realizezi sarcinile pentru a avea satisfactie la final de zi si sa te straduiesti permanent sa-ti imbunatatesti performantele), incredere (transparenta este una dintre cele mai rare calitati, de aceea avem nevoie de oameni de calitate: mediul de lucru este accentuat de comunicare, indeplinirea promisiunilor si asumarea responsabilitatilor), respect (fata de colegi, clienti dar in principal fata de tine: daca iti respecti si iubesti munca, te vei respecta si pe tine. Automat, respectandu-te pe tine, ii respecti si pe cei din jur), spiritualitate (zambetul este foarte important in vanzari, fiind deschis, transmitand o energie pozitiva si fiind zambitor cu clientii tai, vei avea foarte mult succes), plin de energie (spiritul dinamic este cheia succesului in vanzari: NU avem nevoie de oameni lenesi!), ambitie (suntem dispusi sa oferim o sansa persoanelor ambitioase si dornice sa se dezvolte care au un obiectiv bine definit. Nu ne plac persoanele care nu stiu ce vor de la viata. Preferam experienta in domeniul vanzarilor, dar daca consideri ca esti o persoana  care poate muta muntii din loc, acceptam provocarea), rabdare (ne place sa facem lucruri de calitate de aceea stim sigur ca in acest domeniu este nevoie de devotament si de multa munca pentru atingerea unor obiective marete).

CE ITI OFERIM NOI:

Tot ceea ce ai citit mai sus vei regasi si in cadrul echipei, deoarece nu cerem ceea ce nu putem sa oferim!

- iti punem la dispozitie tot ceea ce e nevoie pentru a-ti indeplini sarcinile cat mai usor si corect.

-program normal, de luni pana vineri ca sa te poti bucura de weekend, dar daca esti constiincios si dornic de munca, asta nu va conta prea mult pentru tine, deoarece timpul ti-l organizezi tu.

-partea salariala o vom discuta la un interviu, pentru a putea stabili mai multi parametri, dar nu-ti face griji: din auzite cred ca stii foarte bine cam care e venitul unui agent imobiliar.

 

Daca te regasesti cel putin in proportie de 90% printre randurile de mai sus, te asteptam sa aplici pentru postul disponibil. Si daca iti doresti un job in domeniul imobiliar cu siguranta putem reusi impreuna!

Nu mai sta pe ganduri! Arata-ne ce poti, deoarece cu siguranta iti doresti sa lucrezi alaturi de noi, in cea mai frumoasa si inchegata echipa din Cluj.
Echipa Zoom 

Trimite CV